Een wereld zonder vogels is
ondenkbaar..
word lid!

Nu lid worden

 

 

    Volg ons op:

        

 

    

    Wij zijn ANBI erkend

 

    

 

    

 

Natuurgebieden

 

 

In deze rubriek bespreken we natuurgebieden in, rondom Breda en in de regio. Er zijn volop mogelijkheden om van vogels te genieten.  Vooral nieuwe leden vragen ons regelmatig waar bepaalde "vogelgebieden" liggen, waar leuke waarnemingen worden gedaan. Klik op de kaart op het icoon van het betreffende natuurgebied waarna u een korte beschrijving van het gebied te zien krijgt. Voor de volledige beschrijving zie gebiedsbeschrijvingen.

 

Met deze rubriek willen wij behulpzaam zijn. Ook willen we graag gebieden, die niet zo bekend zijn, maar toch interessant om vogels te kijken, onder de aandacht brengen. We doen dit volgens een bepaald format:

 

• Algemeen

• Ligging en bereikbaarheid

• Beschrijving

• Mogelijkheden

• Wat is er te zien

• Impressies  

 

   

Een maal per kwartaal zal een van de gebieden in het Hupke gepubliceerd worden in de rubriek: Natuurgebied in de regio. Hiermee willen we ook de wisselwerking tussen website en verenigingsblad bevorderen.  

 

Als je ideeën, vragen, opmerkingen, reacties of aanvullingen hebt, dan horen wij dat graag. redactie@westbrabantsevwg.nl

 

Het project loopt inmiddels al meer dan 10 jaar, waardoor de geplaatste beschrijvingen mogelijk enigszins afwijken van de huidige situatie.

 

Jan Benoist

 

Klik hier voor de gebiedsbeschrijvingen  

^ Naar boven