Een wereld zonder vogels is
ondenkbaar..
word lid!

Nu lid worden

 

 

    Volg ons op:

        

 

    

    Wij zijn ANBI erkend

 

    

 

    

 

Excursie het Merkske - Broskens

Op zaterdag 13 mei kunt u onder leiding van Ria Lambregts genieten van een nieuwe excursie naar het gebied 'Het Merkske - Broskens"

 

Afhankelijk van de weersomstandigheden is het gebied nat tot zeer nat. Waterdichte schoenen of zelfs laarzen zijn zeer aan te bevelen. Het gebied is minder geschikt voor mensen die niet zo goed ter been zijn.

 

Het Merkske is een van de mooiste beekdalen van Brabant. Door de combinatie met kleinschalige landbouw is dit gebied gekenmerkt door de afwisseling van weilandjes, poelen, vennen, bosjes en bomenrijen. Het beekdal is erg fraai en gevarieerd en bekend om zijn beemden (vochtig hooilandje langs een beek). Uitgebreide informatie kun je nalezen op de website van de vogelwerkgroep: Westbrabantsevwg | 't Merkske Broskens.

De verwachting is dat we de wielewaal, nachtegaal, spotvogel en bosrietzanger zullen horen en/of zien.

 

 

 

Voor wie: Leden; maximaal 10 deelnemers; (mocht er plaats over zijn, dan mogen ook niet-leden aansluiten.

Excursie

begeleiding:

Ria Lambregts

Wanneer: Zaterdag 13 mei
Tijd: 07.30-13.00 (inschatting)
Aanmelden:

Aanmelden via excursies@westbrabantsevwg.nl 

(alleen leden, als er plaats over is mogen ook niet-leden mee)

Maximaal aantal deelnemers: 10

Plaats: Vertrek: 07.00 parkeerplaats Jumbo/Boerenbond bij Molenstraat 73 in Ulvenhout.
Bijzonderheden:

Afhankelijk van de weersomstandigheden is het gebied nat tot zeer nat. Waterdichte schoenen of zelfs laarzen zijn zeer aan te bevelen. Het gebied is minder geschikt voor mensen die niet zo goed ter been zijn.

Kosten: Aan de excursie zelf zijn geen kosten verbonden. We carpoolen samen naar het vertrekpunt van de wandeling, kosten voor de auto worden per auto bepaald en onderling verrekend.

 

 

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding. Zonder deze bevestiging is je deelname aan de excursie niet definitief. Bij overschrijving van een excursie hanteren we een wachtlijst. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan vragen we je je af te melden via excursies@westbrabantsevwg.nl.

 

 

(Laatste wijziging 28-4-2023)

Terug...

^ Naar boven