Een wereld zonder vogels is
ondenkbaar..
word lid!

Nu lid worden

 

 

    Volg ons op:

        

 

    

    Wij zijn ANBI erkend

 

    

 

    

 

 

   Disclaimer

Powered by Databel

7 november 2019 Lezing wildcamera's door Lennart Suselbeek

Wat je altijd al wilde weten / moet weten over wildcamera’s. 

 

 

Wildcamera’s zijn niet alleen voor het filmen van vossen, reeën, dassen en wolven, maar worden ook regelmatig / steeds meer, ingezet bij weidevogelbeheer. Hoe dan? En wat is dan de beste camera? Dat gaat Lennart deze avond uitleggen, ondersteunt door foto’s en filmpjes, opgenomen door wildcamera’s.

 

Ben jij geïnteresseerd in wildcamera en de vele mogelijkheden -ook voor vogelbeheer- en zou er best een willen kopen? Maar je weet niet wat het meest geschikte model voor jou is want er zijn zoveel types camera’s en er is zoveel prijsverschil; je ziet “door de bomen het bos niet meer ….”.
Dan moet je zeker deze ‘lezing’ bezoeken.


Lennard Suselbeek geeft op deze avond voorlichting over waar je wildcamera’s voor kunt gebruiken en waar je bij aanschaf op moet letten b.v. beeldkwaliteit, beveiliging, opslag etc.
Hij zal diverse types wildcamera’s bij zich hebben en de mogelijkheden, verschillen e.d. ervan bespreken en laten zien.

 

Lennart Suselbeek is ecoloog en geeft les in onderzoek uitvoeren bij de Universiteit van Wageningen. Zijn interesse in wildcamera’s, het voorlichting geven over en verkoop van de camera’s was eerst hobby , maar is meer en meer hoofdzaak wat heeft geresulteerd in zijn bedrijf Wildlife Monitoring Solutions Wildlife Monitoring Solutions www.wildlifemonitoringsolutions.nl.

 

Dit is je kans om je te laten informeren over wildcamera’s.

Kom op 7 november 2019 naar het Gemeenschapscentrum De Wegwijzer, Steendorpstraat 2 in Breda.

Aanvang 20:00 uur.
Toegang gratis.

  

 

 

 

 

 

Terug...

^ Naar boven