Een wereld zonder vogels is
ondenkbaar..
word lid!

Nu lid worden

 

 

    Volg ons op:

        

 

    

    Wij zijn ANBI erkend

 

    

 

    

 

 

   Disclaimer

Powered by Databel

Oproep van 'Het Vogeljaar'

 

Het Vogeljaar is een tijdschrift voor de vogelaar zoals jij en ik. Niet te diep gravend maar wel interessant om te lezen en het bestaat al 68 jaar. Dus al langer dan de VWG. Nu stond er een oproep in en bieden ze ruimte aan aan alle Vogelwerkgroepen in Nederland om iets over hun werkgroep te vertellen aan de lezers van het blad. Onze werkgroep zou dan 2 of 4 pagina’s van het blad kunnen vullen met wat er speelt in de ons werkgebied. Bijvoorbeeld over bescherming, cursussen, de werkgroepen, welke projecten we doen en de resultaten van activiteiten. Kortom we zoeken een of meerdere schrijvers die dit voor het Vogeljaar kan doen.

 

Meld je aan bij publiciteit@westbrabantsevwg.nl. Ineke neemt dan kontact op met het Vogeljaar. Kijk ook eens op de hun website: www.vogeljaar.nl 
Mocht je je geroepen voelen om columnist te worden dan kan dat ook, die wordt ook een gezocht. Dus als je al een vogelblog bijhoudt wat let je dan om eens in het vogeljaar te publiceren. Hans van der Sanden heeft al aangegeven  een helpende hand te willen bieden bij het schrijven.

     

 

 

Geplaatst 28 april 2020

 

Terug...

^ Naar boven