Een wereld zonder vogels is
ondenkbaar..
word lid!

Nu lid worden

 

 

    Volg ons op:

        

 

    

    Wij zijn ANBI erkend

 

    

 

    

 

Auteur gezocht !!!

Auteur gezocht!!!

 

Natuurplein de Baronie gaat een blad uitgeven. Een werkgroep is bezig dit te realiseren in dit voorjaar. De bedoeling is voorlopig een eerste versie te maken en daarna te kijken óf en hoe we verder gaan.

 

Het doel is een ‘kijk-en-lees’-blad, mooie foto’s met tekst, (minstens) de helft foto’s.
Voor een idee hoe pagina’s eruit kunnen zien is een voorbeeld gemaakt met een aantal pagina’s. Hier vind je de link daarnaar: www.myglossy.nl/preview/bcc5e8ce-8e35-4cfc-a6a6-e778f61774cb/  

 

Voor de invulling wordt elke vereniging gevraagd een bijdrage te leveren voor twee (tegenover elkaar liggende) pagina’s.

Het onderwerp moet een natuuronderwerp zijn, passend in de opzet en stijl van het blad. Het moet er wel als één geheel uitzien, dat is een taak voor de werkgroep/redactie.
Dus een onderwerp dat ook interessant is voor niet-leden. Voor de algemene, zakelijke informatie over de vereniging wordt al gezorgd op een andere plek in het blad. Het kan dus bijvoorbeeld gaan over een project, een gebied, bijzondere vogelplekken, noem maar op.
We hebben graag twee suggesties, zodat we wat ruimte hebben om de bijdrage te kunnen inpassen in het geheel. Anders even overleggen.

 

Vooraf graag de onderwerpen doorgeven zodat we eventuele doublures kunnen voorkomen. Dit graag vóór 18 februari a.s.
De definitieve tekst en foto’s moeten uiterlijk 15 maart klaar zijn (en ingepast).

 

Eisen aan tekst en foto’s:
- Foto’s: zo’n groot mogelijke resolutie, minimaal 2000 x3000 pixels
- Tekst: 500-600 woorden

 

Wie voelt zich geroepen, vindt het leuk, wil zijn/haar schrijverstalent wel eens botvieren? Graag!

Neem contact op voor vragen of om onderwerpen aan te dragen met Bert van de Haar (voorzitter@westbrabantsevwg.nl of Wilma Rasink (wrasink@ziggo.nl)

 

(Datum laatste wijziging 12-2-2024)

Terug...

^ Naar boven